lördag 25 januari 2014

Rädsla !

Rädsla kan vara så många olika saker, te x att man är rädd för hästar/hundar ,idiotiska människor(you know what I mean. 
Alltså rädsla kan även vara att man inte våga berätta för någon hur man känner, för då är man rädd för att svaret ska bli nej. Eller så är man tillsammans med sin drömkille/tjej och så händer det något som man inte vågar berätta, för att man är rädd att han/hon ska göra slut. Det finns så många olika rädslor både bra och dåliga !

Men när man väl har kommit över sin rädsla så brukar man känna sig mycket bättre, det är skönt att slippa gå runt att vara rädd hela tiden. 
Så ni som ofta är rädda försök att tänka på något bra var mycket med kompisar, gör roliga saker så att ni inte tänker så mycket på det ni är rädda för. 

Och den där killen/tjejen ni gillar våga berätta det för dom säg vad ni känner, dom kanske känner likadant men inte heller vågar ta det första steget. 
Men våga ta det första steget i slutändan brukar det löna sig, så vad jag försöker säga är VÅGA säga vad ni känner, våga klappa den där hunden som kanske är supersnäll, eller hästen som inte alls sparkas kom över era rädslor så LOVAR jag att det kommer kännas SÅ mycket bättre !!!! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar