torsdag 2 januari 2014

Vad är en osäker människa för mig ?!

En osäker människa för mig är en person, som istället för att erkänna att han/hon mår dåligt så går dom/den och slänger skit på andra och bara är taskig. 
Jag tycker att istället för sprida ut ilskan på alla andra  så ska man erkänna för sig själva att man mår dåligt, och behöver hjälp. För att om man går och pratar med någon om det som hänt vad det nu kan vara, så kanske man mår bättre sedan. Och då är det ingen som råkar illa ut för att han/hon är arg på något/någon annan. Och och egentligen inte vill någon något illa,men kan inte stoppa sig själv ! 


En osäker människa kan också vara en sådan som skriver lögner och idiotiska saker om andra på te x ASK, eller mobbar någon i skolan. Bara för att han/hon har jättefina kläder men istället för att säga det, så säger han vilka fula kläder du har du ser ut som idiot i dom. Men egentligen kanske han/hon  tycker dom är jättefina och är avundsjuk på dom, för att han/hon kanske inte har råd till sådana fina kläder !? Och när han ser någon annan som har det så  blir personen arg och avundsjuk, och det är då allt dumt händer fast att personen kanske egentligen inte menar det. 



Men vissa personer mobbas och är elaka  bara för att jävlas, men oftast är faktiskt avundsjuka inblandat ! 

Men alla där ute låt er inte tryckas ner av några/något eller någon, förbli starka ni kommer klara det jag lovar. Man måste våga stå upp för sig själv och vara stark för att klara av sig undan mobbningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar